Χώρος διεξαγωγής και διαμονής

Makedonia Palace

Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, 54640 Θεσσαλονίκη
Τ. (+30) 2310 897197 URL. www.makedoniapalace.com

 

Το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής και η έκθεση θα φιλοξενηθούν στις Αίθουσες «Αριστοτέλης» και «Αλέξανδρος» του ξενοδοχείου.

 

 

Το ξενοδοχείο

Τι κάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο να ξεχωρίζει πραγματικά; Το Makedonia Palace με τα 283 δωμάτια και σουίτες του επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτελούς διαμονής, ξεχωρίζοντας για τη “στρατηγική” θέση του.

Ακριβώς μπροστά, η αναδιαμορφωμένη παραλία της Θεσσαλονίκης με την απεριόριστη θέα της θάλασσας γίνεται ο ιδανικός προορισμός για μια απογευματινή βόλτα. Λίγα βήματα πιο πέρα, δεσπόζει το σημαντικότερο μνημείο και σήμα κατατεθέν της πόλης, ο Λευκός Πύργος. Και μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια, το κέντρο της Θεσσαλονίκης σας καλεί να ανακαλύψετε την κάθε γωνιά του.

Ένας πραγματικός παράδεισος εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης. Ζήστε στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Makedonia Palace την εμπειρία της φιλοξενίας με το πιο εγκάρδιο «Καλώς ήρθατε»!


Συνέδρια και εκδηλώσεις

Το Makedonia Palace, με την υποδομή και την πείρα που το χαρακτηρίζει, αποτελεί συνώνυμο της επιτυχίας σε ό,τι αφορά τη φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη κάθε είδους συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 Από μία απλή παρουσίαση μέχρι τα πλέον απαιτητικά συνέδρια, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών και παροχών που δικαιωματικά το κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους οικοδεσπότες ανάλογων διοργανώσεων.


Διαμονή στο Makedonia Palace
Για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο, συμπληρώνετε πλήρως το Δελτίο Εγγραφής και Κράτησης Ξενοδοχείου μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου www.hesprascongress.gr

Επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές που έχουν εξασφαλιστεί για τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου κάνοντας την κράτησή σας έως τις 20/10/2015:

Τύπος Δωματίου Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 20/10/2015
Μονόκλινο – Θέα Πόλη 120,00 €
Μονόκλινο – Θέα Θάλασσα 130,00 €
Δίκλινο – Θέα Πόλη 130,00 €
Δίκλινο – Θέα Θάλασσα 140,00 €